Τα εγχειρίδια ασφαλούς πλοήγησης για το Δημοτικό και το Γυμνάσιο του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ περιλαμβάνονται πλέον στο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στις δεξιότητες μέσω εργαστηρίων» (MIS 5092064) στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα «ΟΠΣ Επιμόρφωσης» του ΙΕΠ.
Μπορείτε να τα βρείτε εδώ:
Για το Δημοτικό: https://bit.ly/3qKSjSv 
Για το Γυμνάσιο: https://bit.ly/3FrK4P0

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο εορτασμού του European Cyber Security Month 2021 (ECSM 2021) διοργανώνει την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021  και ώρα 10:00-10:50 π.μ το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ μαζί με την Ελληνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ως επίσημοι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ελλάδα για τη εκστρατεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών- ENISA.
Αν είστε εκπαιδευτικός μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για να την παρακολουθήσετε με την τάξη σας (μόνο για μαθητές Λυκείου) εδώ.

Είστε εκπαιδευτικός και σας ενδιαφέρει να διδάξετε τους μαθητές σας βασικές αρχές ψηφιακής ασφάλειας μέσα από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες; Εγγραφείτε και παρακολουθήστε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου», που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Μάθετε περισσότερα εδώ.

https://saferinternet4kids.gr/egxeiridia/

https://saferinternet4kids.gr/be-internet-awesome/

 

Από cs