H ΔΔΕ Αργολίδας διά του Υπευθύνου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών διοργανώνουν πρόγραμμα 6 τρίωρων μαθημάτων με θέμα «Προγραμματισμός με Python». Οι συναντήσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν μεταξύ 27/12/2023 και 05/01/2023 στο εργαστήριο πληροφορικής του 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου χωρίς ιδιαίτερη προηγούμενη εμπειρία προγραμματισμού. Πρόκειται για μια σειρά 6 τρίωρων μαθημάτων τα οποία θα εισάγουν τους μαθητές στον κόσμο του προγραμματισμού χρησιμοποιώντας την Python. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τον Κο Φώτη Ξηνταρόπουλο, Διπλωματούχο ΗΜΜΥ ΕΜΠ, Καθηγητή Τεχνολογίας στο Institut Le Rosey, διεθνές σχολείο στην Ελβετία.

Απαραίτητη η συναίνεση με υπεύθυνη δήλωση των γονέων και κηδεμόνων όπως το συνημμένο υπόμνημα. Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μαθητές/τριες καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στη διεύθυνση: https://forms.gle/MboBnbNysGXaHfYj8 έως την Παρασκευή 15/12/2023. Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://plinetag.sites.sch.gr/?p=2114

Με εκτίμηση,

Παταρίδης Γεώργιος

ΥΠΛΗΝΕΤ ΔΔΕ Αργολίδας

τηλ. 2752023836

 

Attachments

Από cs